Over ons

Befran Bedrijfswagens, ruim 25 jaar ervaring

Befran is een jong dynamisch bedrijf, wat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte bedrijfswagens. Ruim 25 jaar ervaring in de automobielbranche staat garant voor kennis en kwaliteit. Onze bedrijfswagens worden rechtstreeks getaxeerd en ingekocht bij verschillende leasemaatschappijen, fleet-owners en merkdealers. 


Vanzelfsprekend verkeren onze occasions in perfecte staat, zowel optisch als technisch. Ook is de gehele onderhoudshistoriek bekend, en zijn kilometerstanden NAP gegarandeerd. Elke bedrijfswagen wordt volledig ge´nspecteerd, en mede hierdoor kunnen we de beste kwaliteit leveren. Aangezien bij ons de klant centraal staat kunnen wij iedereen een passende mobiliteitsoplossing bieden. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies bij het aanschaffen voor een nieuwe of gebruikte bestelwagen.

Befran Bedrijfswagens, ook voor onderhoud

We hebben praktisch alle soorten bestelwagens in onze showroom, van alle merken en modellen. Of het nu gaat om een kipper, een koelwagen, bakwagen of een dubbele cabine. Het staat er allemaal. Aangezien we u wat betreft mobiliteit totaal willen ontzorgen, bent u ook voor onderhoud aan uw bedrijfswagen bij ons aan het juiste adres, tevens kunnen wij ook APK keuren. 


Dus, bent u toe aan een betrouwbare en betaalbare bedrijfswagen? Komt u een langs bij Befran Bedrijfswagens.